IMR heeft nieuwe naam: Eigen Regie en Herstel (ERH)

Goede psychiatrische zorg op basis van het ziektemodel, leidt bij mensen met een ernstig psychiatrische aandoening (EPA) niet tot het verdwijnen van alle klachten. De Illness Management en Recoverytraining is een goed onderbouwde training om herstel en zelfmanagement te bevorderen en positieve krachten uit te bouwen. De training is nu aangepast aan de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie en is vanaf november 2018 in het public domain toegankelijk onder de naam Eigen Regie en Herstel. Ik ben uitvoerder en redacteur geweest van de vernieuwing en de werkboeken zijn te downloaden op mijn website. Een aanrader. U kunt ook het avondsymposium terugkijken dat op 8 november 2018 werd gehouden  bij Saxion naar aanleiding van het verschijnen van de nieuwe werkboeken.
Foto Antonie Colijn. De overhandiging van de ERH-werkboeken aan trainer Marinke Stassen

Eén antwoord op “IMR heeft nieuwe naam: Eigen Regie en Herstel (ERH)”

  1. Pingback: buy benelli guns

Reacties zijn gesloten.