IMR heeft nieuwe naam: Eigen Regie en Herstel (ERH)

Goede psychiatrische zorg op basis van het ziektemodel, leidt bij mensen met een ernstig psychiatrische aandoening (EPA) niet tot het verdwijnen van alle klachten. De Illness Management en Recoverytraining is een goed onderbouwde training om herstel en zelfmanagement te bevorderen en positieve krachten uit te bouwen. De training is nu aangepast aan de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie en is vanaf november 2018 in het public domain toegankelijk onder de naam Eigen Regie en Herstel. Ik ben uitvoerder en redacteur geweest van de vernieuwing en de werkboeken zijn te downloaden op mijn website. Een aanrader. U kunt ook het avondsymposium terugkijken dat op 8 november 2018 werd gehouden  bij Saxion naar aanleiding van het verschijnen van de nieuwe werkboeken.
Foto Antonie Colijn. De overhandiging van de ERH-werkboeken aan trainer Marinke Stassen

16 antwoorden op “IMR heeft nieuwe naam: Eigen Regie en Herstel (ERH)”

 1. Pingback: buy benelli guns

 2. Pingback: RFID Warehouse Management

 3. Pingback: calm music

 4. Pingback: เศษผ้าขาว

 5. Pingback: smooth jazz

 6. Pingback: scooter rentals in las vegas

 7. Pingback: magic boom bars legal​

 8. Pingback: relaxing jazz music

 9. Pingback: ดูหนังออนไลน์ใหม่

 10. Pingback: toto terpercaya

 11. Pingback: Guns for sale

 12. Pingback: 5 meo dmt amazon

 13. Pingback: xo666

 14. Pingback: aksara178

 15. Pingback: บ้านมือสอง

 16. Pingback: LSD powder express shipping

Reacties zijn gesloten.