IMR heeft nieuwe naam: Eigen Regie en Herstel (ERH)

Goede psychiatrische zorg op basis van het ziektemodel, leidt bij mensen met een ernstig psychiatrische aandoening (EPA) niet tot het verdwijnen van alle klachten. De Illness Management en Recoverytraining is een goed onderbouwde training om herstel en zelfmanagement te bevorderen en positieve krachten uit te bouwen. De training is nu aangepast aan de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie en is vanaf november 2018 in het public domain toegankelijk. Ik ben uitvoerder en redacteur geweest van de vernieuwing en de werkboeken zijn te downloaden op mijn website. Een aanrader.

Illustratie van Iris de Rooij uit ERH-werkboeken 

7 antwoorden op “IMR heeft nieuwe naam: Eigen Regie en Herstel (ERH)”

  1. Pingback: mejaqq

  2. Pingback: christmas jazz instrumental

  3. Pingback: lsm99

  4. Pingback: takeshi japanese hip hop

  5. Pingback: aksara178

  6. Pingback: quik

  7. Pingback: auto swiper

Reacties zijn gesloten.