Hulp gevraagd voor het Handboek Werkgeluk

Omslag Handboek Werkgeluk
Omslag Handboek werkgeluk

‘Welk vak beoefen je eigenlijk? Als je coach bent en je hebt geen klanten, dan is je vak niet dat van coach maar jezelf verkopen.’ Dit zei David de Kock van 365 Dagen Succesvol tegen mij in een interview voor Coachlink Magazine. Goed punt! Ik schrijf graag, maar ik moet leren meer reclame te maken.

Hier alvast de eerste poging. In mei verschijnt het Handboek Werkgeluk. De economische onzekerheid maakt dat de uitgever twijfelt over het gebruiken van een steunkleur. Als er de komende week genoeg bestellingen zijn (300), is de investering veilig. Mag ik iedereen vragen het boek nu alvast te bestellen, zeker als je weet dat je het straks toch gaat kopen. Dan komt het er dankzij jou mooier uit te zien. Veel dank! 

Het Handboek werkgeluk verschijnt onder redactie van Ad Bergsma, Onno Hamburger en Erwin Klappe.