Workshop: Het rendement van werkgeluk en levensgeluk

Het uitkomen van het Handboek Werkgeluk is de aanleiding voor het geven van deze workshop over het rendement van werkgeluk en levensgeluk‘Hoe draag ik bij aan werkgeluk voor mezelf, mijn team en mijn organisatie en wat levert dat op?’, deze vraag staat centraal in de workshop op 26 oktober 2021 in Vianen bij het managementplatform Nive. Ad Bergsma geeft de Workshop: het rendement van werkgeluk en levensgeluk naar aanleiding van het verschijnen van het Handboek Werkgeluk.

Wat biedt deze bijeenkomst?

Je krijgt:

Eigenwijs is goed

Een valkuil bij het streven naar geluk is dat de aard van het ongeluk verandert. Je rot voelen is niet langer een signaal dat de eigen plek in de wereld niet deugt, maar een vorm van falen. Je verwijt jezelf dat het niet lukt gelukkig te zijn. Met deze denkwijze doe je jezelf tekort. Werkgeluk is namelijk niet alleen iets wat je kan maken door bewust keuzes te maken en prioriteiten te stellen, maar ook door simpelweg te volgen hoe je je voelt. Het is altijd zoeken naar evenwicht. Aan de ene kant is werkgeluk en -ongeluk een signaal dat aangeeft op je wel of niet op de goede weg zit, maar tegelijkertijd probeer je geluk af te dwingen bij de richting die je opgaat. Geluk is tegelijkertijd dus zowel iets wat je zelf maakt en als iets wat je krijgt. Je bent de speelbal van het lot en de regisseur van je eigen leven. Streef daarom gerust en onbekommerd naar het ideale, maar stel voor jezelf de voorwaarde dat je vriendelijk naar jezelf blijft. Wat je voor elkaar krijgt is geweldig, maar wat niet lukt is geen tekortkoming of falen.

Praktische informatie

Voor leden zijn hier geen kosten aan verbonden. Overigen kunnen  meedoen aan deze workshop over het rendement van werkgeluk en levensgeluk voor € 145,-.